Wie zijn wij

 

amy&laurafotografie

 

Hallo……

ik ben Amy

fotograaf en werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en kinderopvang.

Fotografie heeft altijd al een plekje in mij leven ingenomen. Dit begon al 20 jaar geleden tijdens mijn verre reizen. Mensen op de foto krijgen op een zo’n echt mogelijke manier. Geen ‘gemaakte’ foto’s maar het echte leven. Altijd op zoek naar het mooiste plaatje.

Mijn specialisatie is dan ook mensen fotografie en natuurlijk kinderen. Door mijn geduldige en rustige uitstraling en mijn ervaring met kinderen weet ik ze altijd natuurlijk op de foto te zetten. Met mensen werken is heerlijk en als fotograaf heb ik de eer om de mooie momenten vast te leggen.

Naast het fotograferen, film ik ook. Dit is een totaal andere manier van de gebeurtenissen vastleggen, maar ook een waardevolle aanvulling voor mooie momenten.

 

Hallo…….

ik ben Laura

fotograaf in Utrecht en MC verpleegkundige in het UMC Utrecht. Fotograferen en reizen zijn mijn passie.

Een goede foto laat zien dat er contact is tussen de fotograaf en de gefotografeerde. Voor mij is dat contact dan ook enorm belangrijk. Net als jij vind ik het erg fijn om een ongedwongen en ontspannen manier van met elkaar omgaan te hebben. Dat komt jullie foto’s alleen maar ten goede.

Contact staat centraal in mijn fotografie, vanuit mijn interesse in mensen. In dit contact ontstaat vaak een ontspannen sfeer. Daardoor komt de persoonlijkheid van de geportretteerde goed in beeld, wat mijn foto’s puur maakt.

 

Waarom voor twee fotografen kiezen?

Het voordeel van ons als fotograaf-duo bij bruidsfotografie is dat je een completer en uitgebreider beeld van de trouwdag krijgt. Een bruidsfotograaf die solo werkt kan helaas maar op een plek tegelijk  zijn terwijl er natuurlijk heel veel gebeurt op een bruiloft vandaar dat wij gekozen hebben voor een samenwerkingsverband. Twee fotografen kunnen op 2 verschillende plekken op hetzelfde moment zijn. Bijvoorbeeld tijdens de pre-ceremonie activiteiten: zouden jullie geen foto’s willen hebben van de bruid die met de voorbereidingen bezig is en van de bruidegom wanneer hij zij stropdas aandoet? En jullie willen foto’s van ‘de kus’ natuurlijk, maar een foto van de reacties van de gasten is ook heel waardevol. Onze manier van fotograferen kun je omschrijven als romantisch en journalistiek. Wij maken een echt beeldverslag van jullie bruiloft.

In onze portfolio krijg je een indruk van eerdere bruidsreportages, maar ook de andere reportages van portretfotografie, en zwangere fotografie zijn de moeite waard om te bekijken.

Bij de tarieven is een uitgebreid overzicht te vinden van de prijzen die wij hanteren en wat u daarvoor kunt verwachten. Wanneer je vragen of opmerkingen heeft staan we je graag te woord. Onze contactinformatie vind je onder contact.